Reklamni materijaliGarancija kvaliteta


Vaš brend identitet se reflektuje kroz svaki vizual koji pošaljete u javnost. On se vidi i na vašim bilbordima, u digitalnim medijima, na sajtu, ali i sajmovima na kojima se pokazujete, na vašim vizit kartama i svakom detalju kojim pokazujete svojim klijentima da ste ozbiljni. 

Mi to razumemo i zato vam nudimo još mnogo opcija koje mogu pomoći da postanete prepoznatljivi, viđeni i najbitnije - zapamćeni. I to u visokom kvalitetu i najboljim materijalima na tržištu. 

Roll-up baneri

Jedna od najvećih prednosti ovog vida promotivnog materijala jeste laka montaža i demontaža. Koristan je kako u unutrašnjim, tako i spoljašnjim promocijama i potpuno je samostojeći, pa ga možete postaviti gde god vam se učini najbolje.

Takođe, roll-up baneri su izuzetno izdržljivi i sama štampa se jednostavno menja, pa se može koristiti više puta. 

Dimenzije i fotografije

Brendiranje 

Potrebne dodatne informacije

Klik ramovi

Ukoliko želite da obogatite svoj prostor i dodatno brendirate zidove, bez trajnih aplikacija koje se teško uklanjaju, savetujemo klik aluminijumske ramove u kojima stoje posteri koji se mogu menjati u skladu sa vašim kampanjama, potrebama i idejama. 

Dimenzije i fotografije

Materijali za potrebe reprezentacije

Neki proizvodi imaju samo jednu namenu - da impresioniraju. Zato smo tu da vam pomognemo i oko dizajna, ali i aplikacije vašeg brendinga na proizvode koji su neophodni za prezentaciju vaše kompanije pred klijentima ili saradnicima. 

Nudimo vam:

  • -Hemijske olovke
  • -Priveske
  • -Šolje
  • -Tekstil

Galerija

Margo Mond

O nama

Priča o nama

Margo-Mond osnovan je 1991. godine od kada kontinuirano raste, težeći da odgovori na sve zahteve klijenata i tržišta.

Kada smo, davnih dana počinjali, bavili smo se trgovinom štampanih i kancelarijskih materijala, biro opreme i arikala koji su u tom trenutku bili potrebni našim klijentima.

Ali kako se tržište Srbije razvijalo, tako smo rasli.

Kvalitet je podignut na viši nivo, klijentima su bili potrebni veći tiraži, kraće vreme isporuke i pouzdan partner sa kojim bi mogli da sarađuju na duge staze. Zato smo proširili svoj biznis, zaposlili veći broj stručnjaka, investirali u opremu i spremno dočekali nove projekte uz koje smo rasli zajedno sa našim saradnicima. 

Danas, nakon 30 godina uspešnog poslovanja, klijenti nam prepuštaju brigu o njihovom dizajnu, idejama, montaži, pripremi, štampi i svim segmentima procesa, sve do same isporuke. 

Naša osnovna vrednost u koju verujemo i koja nas pokreće jeste da uvek idemo korak dalje, da rušimo barijere i diktiramo trendove, kako bi oni pratili nas.
Tako ostajemo brend kom klijenti veruju i koji spremno dočekuje svaki njihov zahtev.

Naša tehnologija

Jasno je, da bismo mogli da odgovorimo na potrebe tržišta, neophodno je da posedujemo alate koji će te projekte izneti. Nikada nismo štedeli na opremi na kojoj radimo, pa smo tako uvek težili da tehnologija koju koristimo da bismo isporučili kvalitetne proizvode klijentima bude najsavremenija i pouzdana.

Iz tog razloga, svake godine obnavljamo svoju opremu mašinama koje mogu da iznesu visok kvalitet materijala i brzo realizuju sve zamisli naših klijenata.

Kontakt

Bilo da već imate konkretnu ideju kojoj je potrebna realizacija ili vam je potreban stručni savet, stojimo vam na raspolaganju svakodnevno.