Digitalna štampa



Garancija kvaliteta


Napredak tehnologije doveo je do toga da se vreme izrade različitih materijala drastično smanji, i to uglavnom zahvaljujući digitalnoj štampi.

Digitalna štampa je idealan izbor za vas ukoliko vam je potrebno brzo rešenje, želite da vidite kako vaša ideja izgleda u realnosti što pre i pritom ne želite velike gubitke na materijalu ili bojama. 

Kada je ova usluga u pitanju, ograničenja ne postoje. Tiraže određujete vi, isto kao i materijal, debljinu, format i boju. Naravno, mi ćemo vam uvek dati naš stručni savet, ali finalnu odluku donosite vi, u skladu sa vašim potrebama. 

Što se tiče tehničkih mogućnosti, za digitalnu štampu koristimo originalne boje koje osiguravaju postojanost i visok kvalitet. Takođe, boje koje koristimo poseduju gold sertifikat koji garantuje ekološku ispravnost boja.

U skladu sa vašim potrebama i zahtevima, u mogućnosti smo da reprodukujemo bilo koji oblik proizvoda koji vam je neophodan.

Galerija

Margo Mond

O nama

Priča o nama

Margo-Mond osnovan je 1991. godine od kada kontinuirano raste, težeći da odgovori na sve zahteve klijenata i tržišta.

Kada smo, davnih dana počinjali, bavili smo se trgovinom štampanih i kancelarijskih materijala, biro opreme i arikala koji su u tom trenutku bili potrebni našim klijentima.

Ali kako se tržište Srbije razvijalo, tako smo rasli.

Kvalitet je podignut na viši nivo, klijentima su bili potrebni veći tiraži, kraće vreme isporuke i pouzdan partner sa kojim bi mogli da sarađuju na duge staze. Zato smo proširili svoj biznis, zaposlili veći broj stručnjaka, investirali u opremu i spremno dočekali nove projekte uz koje smo rasli zajedno sa našim saradnicima. 

Danas, nakon 30 godina uspešnog poslovanja, klijenti nam prepuštaju brigu o njihovom dizajnu, idejama, montaži, pripremi, štampi i svim segmentima procesa, sve do same isporuke. 

Naša osnovna vrednost u koju verujemo i koja nas pokreće jeste da uvek idemo korak dalje, da rušimo barijere i diktiramo trendove, kako bi oni pratili nas.
Tako ostajemo brend kom klijenti veruju i koji spremno dočekuje svaki njihov zahtev.

Naša tehnologija

Jasno je, da bismo mogli da odgovorimo na potrebe tržišta, neophodno je da posedujemo alate koji će te projekte izneti. Nikada nismo štedeli na opremi na kojoj radimo, pa smo tako uvek težili da tehnologija koju koristimo da bismo isporučili kvalitetne proizvode klijentima bude najsavremenija i pouzdana.

Iz tog razloga, svake godine obnavljamo svoju opremu mašinama koje mogu da iznesu visok kvalitet materijala i brzo realizuju sve zamisli naših klijenata.

Kontakt

Bilo da već imate konkretnu ideju kojoj je potrebna realizacija ili vam je potreban stručni savet, stojimo vam na raspolaganju svakodnevno.